P1,P2,P3 QUIZ 2 DUYURUSU

P1 QUIZ 2, TÜM P1 ÖĞRENCİLERİ İÇİN (1. ÖĞRETİM VE 2. ÖĞRETİM)  21 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14.30 ’DA  YAPILACAKTIR.

P2 QUIZ 2, TÜM P2 ÖĞRENCİLERİ İÇİN (1. VE 2. ÖĞRETİM) 21 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ  SAAT 13.30’ DA YAPILACAKTIR.

P3 QUIZ 2, 21 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 11.00’DA YAPILACAKTIR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YADYO'DA GİRECEKLERİ TÜM SINAVLARDA (QUIZ, ACHIEVEMENT, PROFICIENCY)

1- Ç.Ü. Öğrenci Kimliği (Fotoğraflı Ziraat Bankası kartı Ç.Ü. Öğrenci kimlik kartı yerine kullanılamaz.)

2- Fotoğraflı ve onaylı resmi bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport) göstermeleri zorunludur.

Telefondan gösterilen belgeler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Belgelerden herhangi birisi eksik olan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

Sınav sırasında cep telefonunu teslim etmeyip yanında bulundurduğu tespit edilen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır