Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Etkinlikleri

2022 YKS sonuçlarına göre üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakültesine yerleşip YADYO’da Yabancı Dil Hazırlık eğitimi alacak öğrencilerimize Akif Kansu Konferans salonunda iki oturum halinde Çukurova Üniversitesi bünyesinde faydalanabilecekleri çeşitli olanakların yanı sıra Yabancı Diller Yüksekokulu’nda alacakları eğitim sistemine dair detaylarla ilgili tanıtımlar yapılmıştır.

Çukurova Üniversitesi’nin öğrencilerin kullanımına sunmuş olduğu Kütüphane Hizmetleri, Kariyer Planlama, Araştırma ve Uygulama Merkezi, Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırıya Karşı Destek Birimi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı birimler, Madde Bağımlılığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Birimi, YADYO bünyesinde yer alan Program Geliştirme ve Materyal Hazırlama Koordinatörlüğü, Sınav Hazırlama ve Değerlendirme Koordinatörlüğü, Konuşma Kulübü, SoFL Magazine ve Öğrenci İşleri ile ilgili detaylandırılmış sunumlar yapılarak yeni öğrencilerin kampüs ve eğitim hayatına uyum süreci daha kolay ve hızlı bir hale getirilmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programı YADYO Müdürü Prof. Dr. Yonca ÖZKAN konuşmasıyla açmış, ardından Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Figen YILMAZ ve Öğr. Gör. Alper ZEREYALP kurumumuz Yabancı Diller Yüksekokulu ile ilgili fiziki ve akademik olanakları tanıtmışlardır. Sunumunu Öğr. Gör. Dr. Seda GÜLER’in gerçekleştirdiği programda ilgili birimlerle alakalı tanıtım ve açıklamalar Öğr. Gör. Emine DEMİR, Öğr. Gör. Beyza KABADAYI, Öğr. Gör. Başak İRTEŞ, Öğr. Gör. Dr. Betül ADAMHASAN, Öğr. Gör. Mustafa KARA, Öğr. Gör. Nazlı DİRİM, Öğr. Gör. Hasan AHKEMOĞLU, Öğr. Gör. Agniezska BOJARCZUK-TÜNCER, Öğr. Gör. Meltem HALAÇOĞLU, Öğr. Gör. Cemile BUĞRA ve Hüseyin KONAK tarafından gerçekleştirilmiştir.

2022 - 2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programına erişmek için tıklayınız.