2020-2021 AKADEMİK YILINDA İNGİLİZCE HAZIRLIK OKUYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2020-2021 AKADEMİK YILINDA İNGİLİZCE HAZIRLIK OKUYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

2020-2021 akademik yılı online eğitimi 5 Ekim 2020 Pazartesi günü başlayacaktır. Aşağıdaki açıklamaları dikkatle okuyup uygulamaya giriş yaptıktan sonra ders takviminizi görebilirsiniz. Saat 09:00’dan itibaren dersiniz olabileceği için uygulamaya giriş yapmakta geç kalmayınız.

Online derslere erişim sağlayabilmek için;

·         Microsoft Teams uygulamasını bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirip kurulumunu yapmış olmanız gerekmektedir.

·         Microsoft Teams uygulamasınıhttps://products.office.com/tr-tr/microsoft-teams/download-appadresinden bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirip kurulum yapabilirsiniz.

·         Kurulumu yaptıktan sonra Microsoft Teams simgesine tıklayarak uygulamayı başlatınız.

·         Gelen ekranda oturum açmak içinkullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yapınız. (Uzaktan Öğretim Sistemiiçin “ogr.cu.edu.tr” uzantılı kullanıcı adınız ve şifrenizsınavlara giriş yapabilmeniz için size daha önce ÇÜBİS sistemi üzerinden gönderilmişti.)

·         Uygulamaya  giriş yaptıktan sonra ekranın solunda görünen menüden ‘Ekipler’sekmesini tıklayınız veya ‘Takvim’ sekmesine tıklayarak dahil olduğunuz ekibi ilgilendiren derse ‘Katıl’ butonunu tıklayarak giriş yapınız.

·         ‘Ekip’ sözcüğü sistemde ‘Sınıf/Derslik’ anlamında kullanılmaktadır.Hangi ekipte veya sınıfta/derslikte olduğunuzu yine bu sitede bulunan ‘2020-2021 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Programı Öğrenci Listesi’ başlıklı duyurudan öğrenebilirsiniz.

Başarılar dileriz.