YADYO YETERLİK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Ç. Ü. YADYO İngilizce Yeterlik Sınavı 17 Eylül 2021 Cuma günü iki oturum halinde uygulanacaktır. Öğrencilerin her iki oturuma girmesi zorunludur. İki oturumun toplamı 100 puandır. I. ve II. Oturumun başlama saatleri aşağıdaki gibidir:

I.Oturum:    09:30

II. Oturum:  13:00

Her iki oturumda da ilk bölümler dinlemeye dayalı olduğu için geç kalanlar bir sonraki bölüme kadar kesinlikle sınava alınmazlar.

Sınavlara girebilmek için öğrencilerin

1- Ç.Ü. Öğrenci Kimliği

(E-devlet üzerinden alınacak öğrenci belgesi öğrenci kimliği yerine kullanılabilecektir.)

2- Fotoğraflı ve onaylı resmi bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport)

göstermeleri zorunludur.

(Bu belgelerin telefondan gösterilmesi kesinlikle kabul edilmeyecektir.)

(Fotoğraflı Ziraat Bankası kartı yukarıda açıklanan kimlik belgelerinin yerine kullanılamaz.)

Öğrencilerin sınava gelirken kurşun kalem, silgi, kalem açacağı ve tükenmez kalem getirmeleri gereklidir.